Информация за Банско СПА & Холифдейз

Спа центърът на Банско Спа енд Холидейз предлага на своите гости множество процедури и услуги. Мястото е разположено на площ от над 500 кв.м. и включва: топъл закрит басейн, джакузи, сауна, финландска сауна, парна баня, хамам, зона за релакс, няколко масажни кабинета, тангенторни вани, както и много мануални терапии за тяло и лице, които се извършват от професионални масажисти и кинезитерапевти с дългогодишен опит.

Спа центърът е модерен, но е изпълнен в ориенталски стил вдъхновен от царете в тази област. За да се отдадете напълно на това прекрасно изживяване може да консумирате плодове и напитки от нашия СПА Бар, където са селектирани подходящи за всеки вкус чайове, плодови плата и други.

Басейн с минерална вода

На около 15 километра от курортния град Банско в полите на Рила, Пирин и Родопите на входа на село Елешница се намира местността „Света Варвара“. Тя е разположена на другия бряг на река Места, а от стара скала извира популярната в разложкия регион лековита минерална вода. Водата се слави с много здравословни ползи. Тя e популярна с благоприятното си въздействие върху здравословни проблеми като дископатии, шипове, ишиас, увреждания на кости и стави, рани и кожни заболявания.

room-details-img

Минерален Басейн

room-details-img

Лятна градина

room-details-img

Релакс Зони

room-details-img

Парна Баня

room-details-img

Спа Рецепция

room-details-img

Масажи и Терапии

room-details-img

Парна баня

room-details-img

Топъл басейн

room-details-img

Масаж за двама