Информация за Банско СПА & Холифдейз

Хотел Банско Спа енд Холидейз ще предложи на Вас, нашите гости няколко възможности за организиране на фирмени мероприятия и конференции. Ще ви предложим всички възможности да организирате Вашето бизнес мероприятие, презентация или тимбилдинг при нас. Банско Спа енд холидейз разполага с 2 просторни конферентни зали за корпоративни мероприятия, с естествена дневна светлина и с капацитет от 100 и 60 места. На всеки наш бизнес партньор, ще предложим индивидуална подребда, според нуждите му.

Също така, след всяко мероприятие, може да се възползвате от нашия лоби-бар, на по питие, с 40 места на закрито и 10 места в лятната ни градина.

Ще ви предложим необходимото оборудване за всички видове конгресен туризъм - мултимедия, екран, флипчарт, лаптоп и озвучаване.

Конферентен туризъм

Бизнес мореприяти и събития на друго ниво!

01

Хотел Банско конферентна зала

2 конферентни зали с капацитет до 100 и 60 места с естествена дневна светлина, снабдени с техническо оборудване, подходящо за всяко бизнес събитие.

02

Лоби-Бар

Лоби-бар, ресторант и механа. Бизнес по различен начин. След всяко събитие, може да се възползвате от всички екстри на Хотел Банско Спа енд Холидейз.

03

Спа Център Банско

Спа Центъра в Банско Спа енд Холидейз ще ви предложи отопляем закрит басейн, парна баня, сауна, финландска сауна, джакузи, контрастен душ и много допълнителни масажи и терапии.